Prekių katalogas

Žvejybinės replės Gerber Magniplier 7.5" Locking Pliers, 30-001442

  • Žvejybinės replės Gerber Magniplier 7.5" Locking Pliers, 30-001442

    Kodas: 30-001442
    97 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!

     

    Į krepšelį 
    Pristatymo galimybės
    Kurjerių tarnyba (5 €)
    Pristatymas Vilniaus mieste šeštadieniais (30 €)
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...
    Prekės ženklas
    GERBER
    Garantija
    2 metai
  • GERBER kompanija įkurta 1939 metais kuri mažais kiekiais gamino rankų darbo peilius ir iki 1960 metų tapo viena iš labiausiai vertinamų kaip itin kokybiškų bei patikimų peilių gamintoja.

    Jau daugiau kaip 20 metų ši amerikiečių įmonė GERBER yra kovinių, medžioklinių ir žvejybinių įrankių dizaino ir inovacijų lyderis pasaulinėje rinkoje.

    GERBER kompanija pirmoji pasiūlė viena ranka atidaromus multirinkinius, lengvai keičiamus kietmetalio dantukus vielai kirpti. GERBER gali pasiūlyti plačią įrankių gamą tiek medžiotojui, tiek žvejui, o taip pat ir mėgstančiam iškylauti ar keliauti gamtoje.

    Prestižinius GERBER įrankius naudoja aukšto rango NATO armijos karininkai.

    Tai aukštos kokybės tvirtos replės su nerūdijančio plieno tvirtinimo detalėmis bei turinčios aštrų volframo pjovimo - kirpimo peiliuką, todėl be vargo galima kirpti valą ar panašiai. Šios replės yra universalus įrankis, galinčios kirpti, spausti, praskėsti žiedelį, ištraukti kabliuką žuviai iš nasrų.

    Yra išsitempiantis troselis su karabinu gale, kuriuo galima prisisegti reples prie liemenės ar rankinės, taip apsisaugant nuo pametimo ar paskandinimo.

    Daugiau informacijos gamintojo puslapyje.