Prekių katalogas

Svyruojantis purkštuvas Gardena „AquaZoom compact" 18708-20, 9679765-01

  • Svyruojantis purkštuvas Gardena „AquaZoom compact" 18708-20, 9679765-01

    Kodas: AK977
    3990
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Vilkpėdės g. 4, Vilnius - atsiėmimas per 2 val, arba pristatymas 1-3 d.d.
    Prekė tiekėjo sandėlyje, pristatymas 3-6 d.d.

     

    Į krepšelį 
    Pristatymo galimybės
    Kurjerių tarnyba (5 €)
    Pristatymas Vilniaus mieste šeštadieniais (30 €)
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...
    Prekės ženklas
    GARDENA
    Garantija
    5 metai
    Preliminarus pristatymo terminas, jei prekė ne sandėlyje
    2-8 d. d.
    Pagaminimo šalis
    Vokietija
  • Visada tolygus laistymas

    „AquaZoom compact“ svyruojančio purkštuvo antgaliai nuolat užtikrina tolygų ir tikslų jūsų gėlių ir daržovių lysvių laistymą nuo 9 iki 216 m² . Vienodas laistymas taip pat neleidžia formuotis baloms.

    Itin lengvas surinkimas

    Svyruojančio purkštuvo surinkimas ir žarnos prijungimas užtrunka vos keletą žingsnių. Konfigūracijos ratukai leidžia nustatyti tiek atstumą (3–18 metrų), tiek purškimo plotį, kurį galima nustatyti bet kurioje vietoje nuo 3 iki 12 metrų. Konfigūravimo ratukai taip pat leidžia apriboti laistymą tik į vieną pusę. Vandens tėkmės greičio reguliavimas taip pat suteikia galimybę jį tiksliai sureguliuoti.

    Lietus ar saulė

    Nesvarbu, ar šalta, ar šviečia saulė, patvari „AquaZoom compact“ medžiaga ir konstrukcija apsaugo svyruojantį purkštuvą nuo šalčio ir UV spindulių.

    Nepralaidus purvui

    „AquaZoom compact“ vandens jungtis turi filtrą, kuris neleidžia purvo dalelėms patekti į svyruojantį purkštuvą. Jį galima nuimti, kad galėtumėte lengvai nuvalyti po tekančiu vandeniu. Purškimo antgaliai yra pagaminti iš minkšto plastiko, tad bet kokias kalkių nuosėdas galima lengvai pašalinti nušluostant purkštukus pirštu.

    Visuomet tvirtas pagrindas

    „AquaZoom compact“ apvali bazė leidžia išlaikyti gaminį stabiliai ant žemės.

    5 metų garantija užtikrina aukštą kokybę

    * Jeigu reikia išsamios informacijos apie garantijos sąlygas, žr. pridedamą naudojimo vadovą, arba apsilankykite svetainėje www.gardena.com/warranty. Ši garantija neturi įtakos jūsų teisinėms pretenzijoms dėl garantijos.

    Aukščiausia gaminio kokybė

    Vokietijoje gaminami kokybiški GARDENA gaminiai reiškia užtikrintą veikimą, patikimumą ir nuolatines naujoves. 

    Savybės:

    • GARDENA „AquaZoom compact“ dėka ne tik sutaupysite daug jėgų laistydami daržovių ir gėlių lysves, bet ir laiko, kurį galėsite skirti maloniems užsiėmimams. Svarbiausia, kad vientisas laistymas, kurį siūlo svyruojantis purkštuvas, užtikrins, kad jūsų augalai ir daržovės klestės ir žaliuos. Tikslūs purkštukai taip pat neleis formuotis baloms. Mėgaukitės kiekvienu vasaros centimetru!
    • Purkštuvas yra pritvirtintas prie apvalaus pagrindo, kuris leidžia stabiliai išlikti ant žemės. Dėl to jis ypač gerai tinka daržovių lysvėse, kad aplink jį būtų laistomi augalai. „AquaZoom compact" laistymo plotas - 9 iki 216 m². Nustatymų slankiklis leidžia lanksčiai nustatyti tiek atstumą (3–18 metrų), tiek purškimo plotį (3–12 metrų). Purkštuvas atsparus tiek šalčiui, tiek UV spinduliuotei, jam taip pat taikoma 5 metų garantija.
    • Purkštuvo priežiūra tokia pati lengva kaip ir pats valdymas. Antgaliai pagaminti iš minkšto plastiko, todėl juos žymiai lengviau valyti. Jei ant jų nusėda kalkės, jas galite tiesiog nušluostyti pirštu perbraukdami per purkštukus. Be to, į vandens jungtį įmontuotas filtras nešvarumams surinkti. Jį taip pat lengvai išvalysite nuplaudami po tekančiu vandeniu. 

    Techniniai duomenys

    • Ploto aprėpimas Min 9 m²
    • Ploto aprėpimas Max 216 m²
    • Purkštuvų asortimentas Ø Min 3 m - 18 m
    • Maks. purškimo plotis 12 m 

    Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

    Apie gamintoją:

    Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių