Prekių katalogas

Svyruojantis purkštuvas Gardena "Aqua L" 18704-20, 967976401

  • Svyruojantis purkštuvas Gardena "Aqua L" 18704-20, 967976401

    Kodas: AK978
    4050
    Netinka kaina? Siūlyk savo!

     

    Į krepšelį 
    Pristatymo galimybės
    Kurjerių tarnyba (5 €)
    Pristatymas Vilniaus mieste šeštadieniais (30 €)
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...
    Prekės ženklas
    GARDENA
    Garantija
    5 metai
    Preliminarus pristatymo terminas, jei prekė ne sandėlyje
    2-10 d.d.
    Pagaminimo šalis
    Vokietija
  • Visada tolygus laistymas

    „Aqua L“ svyruojančio purkštuvo antgaliai užtikrina tolygų ir tikslų vejos laistymą 120-280 m² plotuose. Vienodas laistymas taip pat neleidžia formuotis baloms.

    Itin lengvas surinkimas

    Svyruojančio purkštuvo surinkimas ir žarnos prijungimas užtrunka vos keletą žingsnių. Slankikliu nustatykite diapazoną (8–18 metrų) ir laistymo tipą. Tai leidžia jums laistyti tik vieną pusę (kairę arba dešinę), o ne laistyti abi puses tuo pačiu metu. Purškimo plotis visada išlieka maks. 16 metrų.

    Lietus ar saulė

    Nesvarbu, ar šalta, ar šviečia saulė, patvari „Aqua L“ medžiaga ir konstrukcija apsaugo svyruojantį purkštuvą nuo šalčio ir UV spindulių.

    Nepralaidus purvui

    „Aqua L“ vandens jungtyje yra nerūdijančio metalo filtras, kuris neleidžia purvo dalelėms patekti į svyruojantį purkštuvą. Jį galima nuimti, kad galėtumėte lengvai jį nuvalyti po tekančiu vandeniu. Norėdami pašalinti nuosėdas nuo purkštukų, naudokite adatą, esančią purkštuvo užsukamame dangtelyje.

    5 metų garantija užtikrina aukštą kokybę

    * Jeigu reikia išsamios informacijos apie garantijos sąlygas, žr. pridedamą naudojimo vadovą, arba apsilankykite svetainėje www.gardena.com/warranty. Ši garantija neturi įtakos jūsų teisinėms pretenzijoms dėl garantijos.

    Aukščiausia gaminio kokybė

    Vokietijoje gaminami kokybiški GARDENA gaminiai reiškia užtikrintą veikimą, patikimumą ir nuolatines naujoves. 

    Savybės:

    • GARDENA „Aqua L“ visuomet tinkamas pasirinkimas didelėms vejoms laistyti. Svyruojantis purkštuvas tinkamas plotams nuo 120 iki 280 m². Jis išsiskiria daugybe puikių savybių ir nuolat užtikrina vienodą laistymą, nesudarant balų. Mėgaukitės kiekvienu vasaros centimetru!
    • Purkštuvą lengva naudoti ir tam nereikia jokių techninių žinių. Kiekviename purkštuve yra galimybė individualiai nustatyti nuotolį nuo 8 iki 18 metrų. Purkštuvo plotis visada išlieka maks. 16 metrų, nors taip pat galima laistyti tik iš vienos pusės. Kuriant gaminį buvo naudojamos aukštos kokybės medžiagos, apsaugančios jį nuo UV spindulių ir šalčio. Aukščiausią kokybę garantuoja ne tik 5 metų gamintojo garantija, bet ir „Made in Germany“ patvirtinimo antspaudas.
    • Savaime suprantama, kad purkštuvą valyti taip pat labai patogu. Į vandens jungtį įmontuotas metalinis filtras, kurį galima nuimti ir tiesiog nuplauti po tekančiu vandeniu. Be to, bet kokias kalkių nuosėdas galima pašalinti iš purkštukų, jas pravalant specialia adata. Adatą galite rasti nuėmę užsukamą dangtelį kitame „Aqua L“ gale. 

    Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

    Apie gamintoją:

    Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių