Prekių katalogas

Lėtaeigė sulčiaspaudė G21 Gracioso 600854

  • Lėtaeigė sulčiaspaudė G21 Gracioso 600854

    Kodas: GI00021
    229 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Vilkpėdės g. 4, Vilnius - atsiėmimas per 2 val, arba pristatymas 1-3 d.d.
    Prekė tiekėjo sandėlyje, pristatymas 3-6 d.d.

     

    Į krepšelį 
    Pristatymo galimybės
    Kurjerių tarnyba (5 €)
    Pristatymas Vilniaus mieste šeštadieniais (30 €)
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...
    Sulčiaspaudės tipas
    Lėtaeigė
    Prekės ženklas
    G21
    Garantija
    2 metai
    Preliminarus pristatymo terminas, jei prekė ne sandėlyje
    1-3 sav.
    Pagaminimo šalis
    Kinija
  • Naujausia aukščiausios kokybės horizontali sulčiaspaudė

    Sulčiaspaudė G21 Gracioso yra daugiafunkcis superherojus, kuris padės jums paruošti sveikas sultis iš visų rūšių vaisių ir daržovių. Šviežiai išspaustos sultys, pagamintos jūsų virtuvėje iš aukščiausios kokybės ingredientų, yra vienas iš geriausių dalykų, kuriuos reikia padaryti visos jūsų šeimos sveikatos gerovei.
    Tvirtos konstrukcijos ir kokybiškų medžiagų dėka „G21 Gracioso“ yra geriausias pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės sulčių sulčiaspaudės. Jos variklis, turintis 200 vatų galią, neturės problemų perdirbdamas net ir sunkiausias šaknines daržoves, tokias kaip morkos ar salierai, ir kartu su nerūdijančio plieno sraigtu širdies plakime sukurs sveikas sultis, pilnas vitaminų ir maistinių medžiagų. 

    Brangakmenis jūsų virtuvėje

    „G21 Gracioso“ švarų ir elegantišką dizainą įvertina klientai, kurie domisi ne tik geriausiu funkcionalumu, bet ir nori gražiai suprojektuoto gaminio, kuris tiktų jų virtuvėje. Dėl glotnių linijų ir nerūdijančio plieno apdailos „G21 Gracioso“ bus bet kurios virtuvės puošmena. 

    Naudingi priedai ir paprastas valdymas

    Kartu su „G21 Gracioso“ gausite ir plastikinį indą, kuris tilps tiesiai po sulčių išleidimo anga. Taip pat gausite plastikinį konteinerį atliekoms, išeinančioms iš sulčiaspaudės priekinės pusės. 
    „G21 Gracioso“ galite valdyti naudodamiesi 2 jutikliniais mygtukais - vienas yra skirtas prietaiso įjungimui ir išjungimui, kitas mygtukas yra naudojamas atbulinei operacijai, kuri yra naudingas, kai kai kurie jūsų ingredientai įstringa sulčių kameros viduje. Viskas, ko jums reikia, yra pora sekundžių atbulinės operacijos, kuri išleis įstrigusius ingredientus ir galėsite tęsti sulčių spaudimą.
    Priežiūra yra tokia pati lengva kaip ir kitų sulčiaspaudžių - viskas, ką jums reikia padaryti, tai tik paspausti mygtuką, kad atlaisvintumėte sulčių kamerą, išimtumėte ją ir nuplautumėte po tekančiu vandeniu. 

    Nesmulkinti obuoliai? Jokių problemų!

    „G21 Gracioso“ užpildymo angos skersmuo yra 7,5 cm, todėl daugelį mėgstamų ingredientų galima įterpti nesmulkinus, nereikia jų supjaustyti smulkiais gabalėliais. Anga skirta ne tik stambesniems vaisiams ir daržovėms, pavyzdžiui, obuoliams, kriaušėms ar mandarinams, bet ir pailgiems gabalėliams, pavyzdžiui, morkoms, agurkams ar salierams. 

    Pagerinkite savo sveikatą ir energiją!

    „G21 Gracioso“ pagamintos sultys aprūpins jūsų organizmą visomis svarbiomis maistinėmis medžiagomis iš vaisių ir daržovių, tuo pačiu padidindamos jų ištraukimą. Vitaminai ir fermentai, esantys geros kokybės ingredientuose, padės pagerinti jūsų imuninę sistemą ir bendrą sveikatos būklę. Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - šis sveikos energijos užtaisas taip pat turi puikų skonį ir skirtingai nuo sulčių, gaunamų iš parduotuvių lentynų, nėra pridėta jokių skonių, konservantų ar kitų cheminių medžiagų. Paimkite maisto kontrolę į savo rankas! 

    Techniniai duomenys:

    • Sraigto išdėstymas: horizontalus
    • RPM: 70
    • Galia: 200 W
    • Viršutinės angos skersmuo: 7,5 cm (apsauginis vožtuvas atidarytas) / 4,5 cm (apsauginis vožtuvas uždarytas)
    • Matmenys: 42 x 40 x 22 cm
    • Svoris: 5 kg
    • BPA neturinčios medžiagos
    • Spalva: nerūdijantis plienas + juoda 

    Komplekte:

    • G21 Gracioso sulčiaspaudė
    • Plastikinis sulčių indas (13 x 9,5 x 11 cm)
    • Plastikinis atliekų konteineris (12 x 14 x 10 cm)
    • Plastikinis antspaudas
    • Valymo šepetys 

    Prekybinis ženklas registruotas Čekijoje, pagaminta sertifikuotose gamyklose Kinijoje 

    Daugau informacijos gamintojo puslapyje

    Apie gamintoją:

    G21 - Čekijos virtuvinių prietaisų gamintojas, veikiantis jau beveik 30 metų. Produktai yra populiarūs tarp klientų Slovakijoje, Vengrijoje, Lenkijoje ir kitose Europos šalyse.