Privatumo politika

  • Džiaugiamės, jog esate mūsų klientai ir lankotės mūsų internetiniame puslapyje. Žemiau pateikta privatumo politika reglamentuoja puslapio www.derekis.lt kliento pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus ir tvarką. Jūsų pateikti asmens duomenys mūsų internetiniame puslapyje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytomis taisyklėmis. Privatumo pranešimas paskutinį kartą atnaujintas 2018 05 03 d.

    Bendrosios nuostatos:

    Vartotojai, www.derekis.lt puslapyje nurodydami savo savo Asmens duomenis, laikomi susipažinę ir sutinka, kad UAB AP TRADE jų duomenis valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktais nustatytais tikslais.

    Ši Privatumo politika automatiškai taikoma ir Lankytojams, kurie neprisiregistravę naudojasi puslapiu, tiek, kiek leidžia puslapio naudojimosi taisyklės.

    Jūs visada galite kreiptis į UAB AP Trade puslapio www.derekis.lt valdytoją ir:

    -gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
    -pareikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
    -nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

    Taip pat šią informaciją galite keisti savo vartotojo paskyroje.

    Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės jums žinant norėdami įvykdyti jūsų užsakymą. Tai galėtų būti:

    -siuntų pristatymo tarnybos: DPD, Venipak, Omniva;
    -lizingo bendrovės: UAB GENERAL FINANCING, UAB Mokilizingas, UAB "SB lizingas".

    Jeigu už mūsų elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.
    UAB AP Trade, gavę Jūsų prašymą dėl asmens dokumentų tvarkymo, įsipareigoja atsakyti per 15 kalendorinių dienų nuo kreipimosi datos. Prašymus prašome pateikti elektroniniu paštu andrius@aptrade.lt arba paštu Ateitis g. 31 A, LT-06326 Vilnius.

    Puslapyje www.derekis.lt yra naudojamo slapukai, kurie pagerina naršymo kokybę. Slapukų pagalba internetinio puslapio turinys pritaikomas Jūsų poreikiams. Naršydami mūsų puslapyje sutinkate su slapukų įrašymu Jūsų kopiuteryje ar kitame įrenginyje. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Informaciją, kaip tai padaryti galite rasti savo naršyklės pagalbos puslapiuose įvedę raktinius žodžius.

    UAB AP trade turi teisę tikslinti, papildyti, pakeisti Privatumo politiką, prieš tai pranešdami puslapio www.derekis.lt naujienų skiltyje. Pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo puslapyje dienos.