Prekių katalogas

Kastuvas-grėblys Gardena Combisystem 3120-20, 9679771-01

  • Kastuvas-grėblys Gardena Combisystem 3120-20, 9679771-01

    Kodas: AL092
    2495
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Vilkpėdės g. 4, Vilnius - atsiėmimas per 2 val, arba pristatymas 1-3 d.d.
    Prekė tiekėjo sandėlyje, pristatymas 3-6 d.d.

     

    Į krepšelį 
    Pristatymo galimybės
    Kurjerių tarnyba (5 €)
    Pristatymas Vilniaus mieste šeštadieniais (30 €)
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...
    Prekės ženklas
    GARDENA
    Garantija
    25 metai
    Pagaminimo šalis
    Vokietija
  • Išskirtinė "3in1" funkcija

    Naudingas įrankis gali būti naudojamas grėbimui, kasimui ir sijojimui.

    Universalus panaudojimas

    Naudokite kastuvą-grėblį kaip universalų įrankį, šluodami ir rinkdami įvairias medžiagas, tokias kaip žolė ir gyvatvorės nuopjovos, dirva, lapai ir kt. Sieto funkcija leidžia purenti dirvą.

    Lanksti sistema

    Kaip GARDENA "Combisystem" sistemos dalis, grėblys-kastuvas gali būti sujungtas su skirtingomis rankenomis: medinėmis ir aliuminėmis, teleskopinėmis ir dar daugiau.

    Juntama kokybė

    Sodindami galite pasikliauti kastuvu-grėbliu, nes jis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko.

    25 metų garantija užtikrina aukštą kokybę

    * Jeigu reikia išsamios informacijos apie garantijos sąlygas, žr. pridedamą naudojimo vadovą, arba apsilankykite svetainėje www.gardena.com/warranty. Ši garantija neturi įtakos jūsų teisinėms pretenzijoms dėl garantijos. 

    Savybės:

    • GARDENA "Combisystem" kastuvas-grėblys yra universalus įrankis, kurį galima naudoti visą sezoną. Šis universalus įrankis leidžia kasti, grėbti ir net sijoti!
    • Kastuvas - grėblys įtikins jus savo funkcionalumu. Dabar jūs galite efektyviai grėbti ir susemti įvairias medžiagas.
    • Nesvarbu, ar tai lapai, ar nukirptos gyvatvorės šakelės, kastuvas bus naudingas jūsų sodo pagalbininkas. Kastuvas-grėblys taip pat idealiai tinka nukritusiems vaisiams rinkti. Ir tai dar ne viskas: sieto funkcijos dėka dirvą galima sijoti, kad sodinant ar persodinant būtų pašalintos smulkios šakelės.
    • Itin praktiška "Combisystem" jungtis reiškia, kad jūs galite lengvai sujungti kastuvą-grėblį su kitomis "Combisystem" sistemos šeimos rankenomis.
    • Laisvai rinkitės, kuris ilgis jums yra patogiausias, ir pritaikykite kastuvą-grėblį pagal savo norus. Nesvarbu, ar tai medinė, aliumininė ar teleskopinė rankena - raskite tą, kuri geriausiai atitinka jūsų reikalavimus.
    • Daugiau niekada nesilankstysite ir nevarginsite nugaros: galite nesunkiai susemti sodo atliekas patogiai stovėdami ir įmesti į konteinerį.
    • Kastuvas-grėblys visada paruoštas darbui, o kompaktiškas dydis leidžia jį lengvai sandėliuoti. Tvirta įrankio medžiaga iš aukštos kokybės ir stabilaus plastiko užtikrina, kad kastuvas-grėblys būtų tvirtas ir patvarus. GARDENA tai garantuoja, suteikdama 25 metų gamintojo garantiją. 

    Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

    Apie gamintoją:

    Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių.