Kam naudojami vakuumavimo stalčiai?

Atėjus rudeniui, padaugėja įvairių daržo gėrybių - įvairios uogos, grybai, daržovės ir kiti skanumynai. Rudens gėrybių laimikiais iš tiesų galima pasidžiaugti, bet ką daryti tuomet, kada jų atsiranda per daug? Viena iš moderniausių ir išmanių technologijų – vakuumavimo stalčiai. Šios technologijos dėka galite mėgautis gėrybėmis ištisus metus, atrasti naujus skonius ir neįprastus receptus.

Vakuumavimo stalčiaus technologija yra gana populiari ir užėmusi svarbią vietą namų virtuvėje. Nors anksčiau šie stalčiai buvo itin svarbūs ir populiarūs maitinimo įstaigose, tačiau vis dažniau juos renkamasi savo reikmėms. Vakuumavimo stalčiaus dėka galite vakuumuoti įvairius vaisius, daržoves ar kitas gėrybes. Ši įranga išsaugo visas maistingąsias maisto medžiagas, taip pat užtikrina nepriekaištingą maisto produktų skonį juos gaminant.

Kam gali būti naudojami vakuumavimo stalčiai?

•    Įvairių maisto produktų vakuumavimui
•    Maisto produktų marinavimui
•    Skysčių vakuumavimui
•    Patogiam maisto produktų padalijimui
•    Konservavimo stiklainių uždarymui
•    Originalių pakuočių uždarymui

Vakuuminius stalčius naudokit tik maisto produktų vakuumavimui ir užsandarinimui specialiuose maišeliuose. Nenaudokite vakuumavimo stalčių ne maisto produktams, daiktams, kurie nėra skirti vakuumavimui.

Kaip vakuumuoti maisto produktus?

Naudotis šiais įrenginiai nėra sudėtinga, svarbiausia naudotis juo atitinkamai ir pagal taisykles. Vakuumuokite tik maisto produktus, tinkamiausia, kad jie būtų švieži ir kokybiški, nuskintas uogas, grybus ar kitas gėrybes geriausia vakuumuoti tą pačią dieną, kad jie neprarastų savo skonio ir maistingųjų medžiagų.

Vakuumuojant maisto produktus naudokite tik tam skirtus vakuumavimo maišelius, konservavimo stiklainius, ar stiklainius su atsukamu dangteliu bei vakuumavimui pritaikytus indus. Nenaudokite netinkamų talpų, nes jos gali pažeisti įrenginį.

Vakuumuokite tik atvėsintus produktus, jeigu juos virėte ar kaitinote, leiskite jiems pilnai atvėsti. Pasirinkite tik tinkamo dydžio talpą, kuri būti ne per didelė, kitaip gali likti per daug oro. Vieną vakuumavimo maišelį ar stiklainį naudokite tik vieną kartą, stenkitės nenaudoti pažeistų stiklainių ar maišelių.
Vakuumuotus produktus galima laikyti šaldytuve, arba šaldymo kameroje. Netinkama laikyti šiltoje patalpoje, kambario temperatūroje.

Vakuumavimo stalčiaus privalumai:

•    Suvakuumavus maisto produktus nėra galimybės plisti bakterijomis
•    Vakuumuoti produktai gali ilgiau išsilaikyti šaldytuve ar šaldymo kameroje
•    Vakuumuoti galite specialiuose maišeliuose, stiklainiuose ar induose
•    Galite vakuumuoti norimus patiekalus, daržoves, vaisius, mėsą ir kt.
•    Vakumavimo metu maisto produktai įgauni stipresnį ir skanesnį skonį
•    Galite vakuumuoti maksimalų arba minimalų kiekį maisto produktų
•    Lengvas valdymas ir priežiūra
•    Vakuuminiai stalčiai ergonomiški, praktiški, todėl juos patogiai įmontuosite į savo namų virtuvę
•    Maisto produktai išlaiko savo šviežumą
•    Galima marinuoti ir konservuoti

Priežiūra

Šių stalčių priežiūra nėra sudėtinga, tačiau kadangi stalčiai turi sąlytį su maisto produktais, juos būtina išvalyti ir išdžiovinti po kiekvieno naudojimo. Nevalykite stalčių su netinkamomis priemonėmis: soda, amoniako, rūgštimi, tirpikliais ir kt. Kiekvienas stalčius yra skirtingas, todėl instrukcijoje detaliai rasite sąrašą priemonių, kurios nėra tinkamos šių stalčių valymui.

Vakuumavimo stalčius galite įsigyti čia ->>>