Prekių katalogas

Sviestinės internetu

  • Sviestinės internetu pigiau. Sviestinės skirtos sviesto, margarino ar kitų produktų laikymui. Patogios, neužimančios daug vietos sviestinės taps nepamainomu daiktų Jūsų namų virtuvėje ar ant pietų stalo.

  • Sviestinės – nedidelis, patogus ir neužimantis daug vietos specialus indas, skirtas sviesto, margarino ar kitų maisto ingredientų laikymui. Sviestinės neužima daug vietos, dažniausiai laikomos šaldytuve sviestinės užkerta kelia nuo įvairių kvapų, taip pat saugiai išlaiko sviesto ar kito produkto formą.

    Derekis.lt asortimente rasite sviestinių pagal dydį, formą bei dizainą, įvairių spalvų, todėl jas nesunkiai pritaikysite savo virtuvėje ar ant pietų stalo. Daugelis sviestinių yra pagamintos iš nerūdijančio plieno medžiagos, kuri yra saugi sąlyčiui su maisto produktais.

    Sviestinėse esantis sviestas ar kitas maisto produktas ilgiau išlaiko savo maistines savybes, nepraranda formos, ir svarbiausia - nesugeria įvairių kvapų. Sviestines lengvai išplausite ir išvalysite šluostėmis, nerekomenduojama plauti indaplovėje.